Onze familieopstellingen zijn een uitstekende manier om in één dag kennis te maken met systemisch werken. Iedereen kan zich individueel aanmelden. Gedurende deze dag komen verschillende aspecten van systemisch werken aan bod.

De focus ligt op het proeven van de verschillende ingrediënten die deze nieuwe manier van werken  in zich heeft. Hierin komen begrippen als plek en positie, ordening, grenzen, binnen en buiten, wat is van mij en wat niet, balans van geven en nemen, aan de orde.

Programma

  • Op een dag worden 3 of 4 opstellingen gedaan.
  • Er is ruim de gelegenheid om vragen te beantwoorden die opkomen n.a.v. de opstellingen.
  • De dagen starten om 10.00 uur en eindigen om circa 16.00 uur.

Om iedereen zelf te laten ervaren wat deze manier van werken inhoudt doen we ook een aantal oefeningen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je de kracht van opstellingen aan den lijve ondervindt.

Je kunt deelnemen als toeschouwer die vrijblijvend komt kennismaken, als toeschouwer die beschikbaar wil zijn als representant of je kunt er voor kiezen om zelf een opstelling te doen n.a.v. een vraag waar je indringend naar wil kijken.

Aantal deelnemers

Maximaal 15 deelnemers per familieopstelling.

Investering

Aan deze proeverij kun je deelnemen met een vraag (eigen opstelling) of zonder vraag. In beide gevallen maak je kennis met dit werk. Hiervoor rekenen we de volgende prijzen (inclusief BTW) :

  1. Deelnemer met vraag €95,-
  2. Deelnemer zonder vraag €45,-

Meedoen en inschrijven

Mocht je inmiddels zin hebben gekregen om een dag te komen proeven, neem dan een kijkje in de agenda en schrijf je in middels het aanmeldformulier.

Persoonlijk contact opnemen kan natuurlijk ook.