De begeleiders

De opstellingen worden begeleid door Inge van de Vorst en Hans Streng

10.000 uur om meesterschap te bereiken

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat het minimaal 10.000 uur oefenen vereist om meesterschap te bereiken in het uitvoeren van een complexe taak. Onze passie is het begeleiden van mensen, teams en organisaties  zodat ze in de toekomst succesvol kunnen zijn en hun mogelijkheden ten volle kunnen benutten.

Aanvankelijk beperkte dit begeleiden zich tot training en individuele coaching, maar in de loop der jaren werd het repertoire van ons beiden door middel van het volgen van opleidingen en cursussen en vooral door het opdoen van veel praktijkervaring steeds breder. Inmiddels hebben wij beiden uitgebreide kennis er ervaring op het gebied van individuele coaching, teamcoaching, organisatiecoaching en het verzorgen van trainingen. Hans verzorgt die vanuit zijn bureau Streng Dijkerman & Partners en het betreft trainingen in communicatie, time management, middle management en een uitgebreide leergang voor senior managers en management teamleden. Hans is 15 jaar geleden in aanraking gekomen met het gedachtegoed van organisatieopstellingen en dat heeft hem sindsdien niet meer losgelaten omdat het gebieden van mensen en organisaties raakt en bereikt die voor andere methoden onbereikbaar blijven. Inge heeft recentelijk hierin ook een opleiding gevolgd.

Sinds ongeveer tien jaar hebben zowel Hans als Inge zich intensief geschoold en ervaring opgedaan met familieopstellingen en  sinds een aantal jaren heeft Inge een eigen bureau dat zich o.a. specialiseert in individuele begeleiding en relatieopstellingen. Zij zijn beiden actief via hun eigen bureau én werken sinds een aantal jaren samen in het verzorgen van familieopstellingen en organisatieopstellingen. Dus, met die meer dan 10.000 uur ervaring op het gebied van effectief mensen begeleiden zit het wel goed.